Kultúra

Már készül a Széttörve és a Sebezhetetlen közös folytatása

M. Night Shyamalan írta és rendezi a Glass című thrillert, melynek immár a premierdátuma is megvan.

A forgalmazó Universal Pictures és a gyártó Blinding Edge Pictures stúdiópáros jelentette be, hogy tegnap kezdetét vette a Glass (Üveg) című film forgatása, amely Philadelphiában zajlik – írja a Coming Soon.

Még áprilisban harangozta be (a 2000-es évek elején ünnepelt, ám a renoméjából az elmúlt években sokat vesztő) M. Night Shyamalan, hogy folytatást kap a nagy visszatérőfilmjévé vált Széttörve (Split), melynek második része egyúttal a 2000-ben bemutatott A sebezhetetlennek (Unbreakable) is a folytatása lesz.

Folytatást kap Shyamalan új pszichothrillere
Ezt a Széttörve című filmjével ismét sikeres rendező hintette el a Twitteren.

A Glass rövid szinopszisa szerint a cselekmény olyasformán fog alakulni, hogy tudomást szerezve Kevin Wendell Crumbról  (James McAvoy) és a benne élő Fenevad nevű személyiség/lény veszélyességéről, a hétköznapi szuperhős David Dunn (Bruce Willis) a nyomába ered majd, miközben a múlt sötét árnyaként Elijah Price (Samuel L. Jackson) is felbukkan és beleártja magát az eseményekbe. Ráadásul az Mr. Üvegként gúnyolt Price Dunnról és Crumbról is olyan dolgokat tud, amelyeket senki más.

A Willis – Jackson – McAvoy trió mellett a Széttörve hősnőjeként megismert Anya Taylor-Joy és A sebezhetetlenből Dunn fiának szerepében Spencer Treat Clark is visszatér a Glass-ben, melynek társulatához időközben a Golden Globe-, és Emmy-díjas Sarah Paulson is csatlakozott.

Shyamalan filmjének a bemutatója is megvan: 2019. január 18-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Blinding Edge Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik