Kultúra

Réz András és Mr. Busta együtt megy moziba

Hamarosan itthon is bemutatják az értelmiségi képmutatásnak hadat üzenő A négyzetet. Ha valakit esetleg nem győzne meg a cannes-i Arany Pálma, annak sem kell aggódnia: nem mindennapi párok ültek be a moziba, hogy teszteljék nekünk a filmet. De vajon mit kezd egymással a filmesztéta és a kőkemény rapper?

Rendhagyó filmhez rendhagyó kampány dukál. A Ruben Östlund maró szatíráját forgalmazó Cirko-Film jó érzékkel eresztett össze első pillantásra össze nem illő embereket, hogy együtt nézzék meg az év egyik legizgalmasabb filmjét (amiért mi is odavoltunk pár hete a Cinefesten).

A videóból nemcsak az derül ki, hogy Mr. Busta Réz András nagy rajongója, de az is, hogy milyen érzéseket kavar fel benne a Cannes-i Filmfesztivál idei győztese. Utánuk még Pándi Balázs és Lady Dömper, valamint Karafiáth Orsolya és a Budapest Bike Maffiás Havasi Zoltán is beült A négyzetre – akadt köztük, aki mindenki számára kötelezővé tenné a megtekintését. Az üzenet egyértelmű: ha ennyire különböző embereknek bejött egy artmozis film, akkor ez tényleg mindenkinek szól, nemcsak kisujjeltartva lehet beszélni róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik