Kultúra

Újra Scorsesevel forgat Robert De Niro és Joe Pesci

Már készül a The Irshman című krimi, melynek munkálatairól megjelentek a Nagymenők hármasát ismét együtt ábrázoló fotók.

A decemberben (nálunk márciusban) bemutatott Némaság után mostanára elkezdte forgatni következő filmjét a nagy Martin Scorsese, aki 27 évvel az egyik legnagyobb alkotása, a kultikus Nagymenők mozikba kerülését követően ismét az abban játszó Robert De NiroJoe Pesci párossal dolgozik együtt.

A Charles Brandt által írt és 2004-ben megjelent Hallom, szobafestő vagy! (I Heard You Paint Houses) című regényből készülő The Irishman munkálatai augusztusban kezdődtek és jelenleg New Yorkban zajlanak. Az elmúlt hetekben nem érkezett semmi infó a forgatásról, mígnem aztán a hétvégén megjelentek a Twitteren az első forgatási fotók, melyeken Scorsese, De Niro és Pesci is felbukkan.

Figyelem: a nagyobb méretű képekhez kattints a lenti posztra, majd aztán a Twitteren ismét a képekre!

Ami a The Irishman cselekményét illeti: Brandt könyve és az abból készülő film is igaz történeten alapul és a sztori középpontjában a bérgyilkosa, Frank Sheeran (De Niro) áll, akit a maffia megbíz a legendás szakszervezeti vezető Jimmy Hoffa (Al Pacino) meggyilkolásával. Az 1975-ben eltűnt Hofa és Sheeran kapcsolatának alakulását aztán a bérgyilkos visszaemlékezései révén ismerjük meg.

A két főszerepet játszó De Niro és Pacino oldalán a színészkedéstől 2015-ben visszavonult, ám Scorsese kedvéért átmenetileg visszatért Pesci alakítja a film harmadik legfontosabb karakterét: Russell Bufalinót, a pennsylvaniai Bufalino maffiacsalád fejét. A nagy hármas mellett Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Jack Huston, Stephen Graham és Ray Romano is játszik a produkcióban.

A premierdátuma még nincs meg, de a The Irishman várhatóan 2018 végén fog a mozikba kerülni.

Forrás: Screen Rant, kiemelt kép: Getty Images/Michael Tran

Ajánlott videó

Olvasói sztorik