Kultúra

Tévésorozat készül az Underworld-filmekből

A szériát ugyanaz a Len Wiseman fogja készíteni, aki a vámpíros franchise több részét is írta és rendezte.

Négy évvel az Underworld: Az ébredést után tavaly került a mozikba a vámpíros franchise legújabb, immár ötödik felvonása: az Underworld: Vérözön, amely 35 millió dollárból készült és noha a 81 milliós összbevételével nyereségesnek mondható, az egyszer fix, hogy nem vált éppen kasszasikerré.

Nem kizárt, hogy ez is közrejátszik a szériát a Lakeshore Entertainment és a Screen Gems produkciós cégekkel együtt gyártó Sketch Films legújabb bejelentéséhez, miszerint a mozifilmek folytatása helyett

tévésorozatként tervezik újra elindítani az Underworld-szériát.A Deadline értesülése szerint már az is megvan, hogy a reboot/remake tévésorozatot a franchise állandó producere és a filmek közül négyet író, kettőt pedig rendező Len Wiseman fogja készíteni.

A sorozat meglehetősen más lesz, mint a filmek. Azt nem akarom mondani, hogy komolyabb, felnőttesebb lesz, de mindenképpen kevésbé lesz képregényszerű a hangvétele és a karaktere.

– mondta Wiseman, aki a filmekhez hasonlóan írni és producerálni fogja a sorozatot.

Arról egyelőre sem a filmes, sem a Sketch Films nem szolgált infóval, hogy a bejelentett széria inkább a filmek tévés feldolgozása, vagy eltérő cselekményű lesz-e. Következésképp azt sem lehet még tudni, hogy a sorozatnak is az a Selene lesz-e a központi karaktere, akit Kate Beckinsale alakított a filmekben.

Forrás: Deadline, kiemelt kép: Screen Gems/Sketch Films

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik