Kultúra

Magyarul is haláli az új Schwarzenegger-vígjáték előzetese

Megérkezett a Nyírjuk ki Günthert! szinkronizált trailere, amelyben ismét Gáti Oszkár kölcsönzi a hangját az akciósztárnak.

Tavaly májusban harangozták be, de utóbb csak idén októberben érkezik majd meg a mozikba az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Killing Gunther című akcióvígjáték, amely idehaza a Nyírjuk ki Günthert! keresztséget kapta. Az egyszerre flúgos és mozgalmas produkciónak augusztusban jött ki az előzetese, melyet a hazai forgalmazó Big Bang Media jóvoltából mostantól szinkronosan is nézhetünk.

A Taran Killam forgatókönyvéből és rendezésében készülő produkció a világ legjobb bérgyilkosáról: a nagyképű Güntherről fog szólni, aki néhány riválisa célkeresztjébe kerül, ezért nyomozni kezd, hogy mégis ki és miért akarja eltenni láb alól. Mindeközben az őt levadászni szándékozók mindent megtesznek a kiiktatása érdekében, azonban Günther akkora ász, hogy egy lépéssel mindig a többiek előtt jár.

Az idén 70 éves testépítőből-lett-színészből-lett-kormányzóból-lett-színész mellett Killam hitvese: az Így jártam anyátokkal Robinjaként befutott és a Marvel-filmekben is gyakorta feltűnő Cobie Smulders, továbbá Bobby Moynihan, Kumail Nanjiani és Randall Park játszik a produkcióban.

A mókás ökörségnek ígérkező Nyírjuk ki Günthert! október 19-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik