Kultúra

Készül a Szupercella 3, Stallone már videókat is posztolt a forgatásról

Még be sem mutatták a második részt, de Sly és csapata már a harmadikon dolgozik.

Február óta tudjuk, hogy folytatást kap a 2013-as Szupercella (Escape Plan) című börtönös akciófilm, melynek második részét a Mentőakció és a Marauders című mozikat is jegyző Steven C. Miller rendezi.

Stallone már be is jelentkezett a Szupercella 2 forgatásáról
Megkezdődött az akciófilm forgatása, melynek helyszínéről a főszerepben visszatérő Sly osztott meg egy érdekes videót.

A hivatalosan Escape Plan 2: Hades címet viselő Szupercella 2-t tavasszal kezdték el forgatni és a munkálatok helyszínéről akkor videót is kaptunk a Ray Breslin szerepében visszatérő Sylvester Stallone jóvoltából. A sequel azóta már az utómunkálatokat tapossa, de Sly és a stáb nem pihen, hanem már neki is láttak a Szupercella 3-nak, amelynek forgatásáról Sly két videót közzétett az Instagramján.

A Stallone által rögzített és narrált filmecskék közül az elsőben a Szupercella 3 helyszínéül szolgáló börtön egyik cellájában járunk, ahol is az akciólegenda oldalán az ex-pankrátor Dave Bautista (A galaxis őrzői 1-2, 007 Spectre) tűnik fel. A két színész szemlátomást nagyon jól elvan egymás társaságában.

Sly második videójában még többet láthatunk a fegyintézetből, amely meglehetősen zord helynek tűnik:

This is just to clarify things… Escape plan 2 has not come out yet, but we are working on the next installment.

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Egyelőre teljes homály fedi a Szupercella-folytatások cselekményeit, annyit viszont már tudni a filmekről, hogy a második rész jövőre, a harmadik meg feltehetően 2019-ben fog a mozikba kerülni. A Szupercella 3-at egyébként a 15 perc hírnevet és a Bobby Z élete és halálát is jegyző John Herzfeld dirigálja.

Forrás: Coming Soon, fejléckép: Summit Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik