Kultúra

A világ leglököttebb családjáról szól Dustin Hoffman és Adam Sandler közös filmje

Megérkezett a Cannes-ban ünnepelt The Meyerowitz Stories új előzetese, amely haláli és zseniális momentumoknak sincs híján.

Az idei cannes-i filmfesztivál legnagyobb meglepetését okozta a The Meyerowitz Stories című komédia, amelyet a nézők és a kritikusok is imádtak. A produkciónak aztán augusztusban kijött a tüneményes teaser trailere, melyet követően mostanra megjelent a teljes előzetese, amely megerősíteni látszik a híresztelést, miszerint az év egyik legszórakoztatóbb filmjét hozta össze az író-rendező Noah Baumbach.

A The Meyerowitz Stories egy New Yorkban élő működésképtelen család portréja, melyben a főszereplőt játszó Adam Sandler, az egyaránt kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffman és Emma Thompson, illetve Ben Stiller, Grace Van Patten és Elizabeth Marvel alakítják a címben is megénekelt Meyerowitz família tagjait.

A már említett nagyágyúk mellett a háromszoros Oscar-jelölt Sigourney Weaver, továbbá Judd Hirsch és Rebecca Miller is játszik a vígjátékban, amely október 13-án fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik