Kultúra

Folytatást kap a Terminátor 2, az azóta készült filmeket pedig kukázzák a kánonból

Ráadásul az eredeti felállásban, James Cameronnal, Linda Hamiltonnal és Arnold Schwarzeneggerrel jön a Terminátor 6.

Nem mintha hatalmasakat könnyeznék amiatt, hogy a Terminátor 3 – A gépek lázadása, a Terminátor – Megváltás és a Terminátor – Genisys megy a levesbe, hiszen egy zseniálisan induló franchise-t sikerült szétbarmolni logikátlanságokkal, érthetetlen írói döntésekkel és a kedvelt idézetek közhelyekig való túlhasználatával elvinni egy olyan irányba, hogy az újabb Terminátor-film hallatán már minden rajongó csak legyint; de azért furcsa, ami a Halálosztó-sagával történik már megint.

Új Terminátor-trilógián dolgozik James Cameron
És már az is megvan, hogy kivel fogja levezényeltetni a halálosztós filmeket.

A Terminátor 2 – Az ételet napja 3D-s verziójának egy vetítésén a Terminátor 6 rendezője, a Deadpoollal már bizonyító Tim Miller valamint a producerként visszatérő James Cameron elárulta a rajongóknak, hogy Linda Hamilton visszatér Sarah Connor szerepében. Elmondták, hogy ez az alkotás a Terminátor 2 folytatása lesz, központi figurája pedig egy 18 éves nő lesz, aki fontos szerepet játszik majd az Ellenállásban. A jövőből is érkeznek majd új karakterek, akiket Sarah Connor és a T-1000-es irányít majd. A döntés tehát egyben azt is jelenti, hogy hivatalos kánonnak nem lesz része az előző három film.

A sztorit hárman készítik, Az acélember szkriptjét is gyártó David S. Goyer, a Kemény zsarukat jegyző Charles Eglee és a Terminátor – Sarah Connor krónikái sorozatot író Josh Friedman.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik