Kultúra

Ezért nem tüntet Jordán Tamás

Pedig sokszor megtenné, ha csak a szívére hallgatna.

A csütörtökön megjelenő HVG előzetese szerint Jordán Tamás visszahallotta, hogy a Fidesz felső vezetésének nem volt ínyére a szombathelyi színházi botrány. Rájöttek, hogy ez nagyon ártalmas lehet nekik, végül egymást felüllicitálva dicsérték őt és a pályázatát.

Jordán Tamást 2021-ig nevezték ki az általa alapított Weöres Sándor Színház élére.

Jordán Tamás (jordán tamás, vásárhely, )

Azt mondja, ha eddig nem sikerült volna ilyen eredményeket elérniük, már most is feltette volna a kezét, mikor a pályázata körüli botrány kipattant.

Még mindig azt hiszem, hogy nem vagyok gyáva, bár néhány közelmúltbeli esemény elgondolkodtat. Sokszor felmerül bennem, hogy szívem szerint én is az utcára vonulnék, de nem tehetem: ha valahol megjelenek vagy megnyilvánulok, a Weöres Sándor Színházat képviselem.

Az igazgatónak lenne igénye arra, hogy direktben tudjon politizálni, szívesen hozzászólna a világ dolgaihoz. Amikor megpályázta a Nemzetit, nagyon sok barátja árulónak tartotta, pedig mit kellett volna tennie: odaadni a jobboldalnak?

Szerinte szélsőséges ítélkezések minden oldalon vannak, amit súlyos társadalmi zavarnak nevez.

Sem a jobb-, sem a baloldali szélsőségekkel nem lehet együtt élni.

Jordán Tamás hamarosan színészképzést indít Lukáts Andorral, aki nála jóval kevesebb jelentkezőre számít, mondván, őket már nem is ismerik. Lukáts olykor nemcsak az utcára menne ki, hanem az országból is.

Lukáts Andor: Orbán rendezi az igazi abszurd drámát
Ő csak színházban szereti az abszurdot. Szerinte ami az országban folyik az érthetetlen. Igazi abszurd. Cinikus és nagyon ócska.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik