Kultúra

Az új Tomb Raider-film jobban hasonlít majd a játékokra, mint hittük

Tegnap még csak arról számolhattunk be, hogy megvannak az első mozgóképek a Tomb Raider moziból, ma pedig itt az első teljes trailer is.

Mint ismeretes, még tavaly dőlt el, hogy a köztudatba az Ex Machina robotlányaként berobbant, majd aztán A dán lányban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal kitüntetett Alicia Vikander lesz Lara Croft a már évek óta rebesgetett Tomb Raider-rebootban, amely már gőzerővel forog és jövőre fog a mozikba kerülni.

A reboot arról fog szólni, hogy az ezúttal még csupán 21 éves Lara Croft ugyan nem foglalkozik az örökségként az ölébe hullott üzleti birodalommal, azonban egy új nyom hatására felkerekedik és egy Japán közelében található, az Ördög-tenger közepén lévő kis szigetre utazik, hogy ott megtaláljon egy sírt, melynek köze lehet ahhoz, hogy az apja hét évvel korábban rejtélyes módon eltűnt. Eképpen:

Gyorskezű fanok össze is dobtak egy videót, amely összehasonlítja a játékok és a film egyező momentumait, és elég durva a hasonlóság, szemlátomást az alkotók szeretnének egy minden rajongói igényt kiszolgáló filmet készíteni:

Az új Tomb Raider forgatókönyvét pedig a Hófehér és a vadász, a Tini nindzsa teknőcök és A beavatott szkriptjét is író Evan Daugherty dolgozta ki, míg a filmet a Hideg préda, a Menekülés és A hullám című alkotásokat jegyző Roar Uthaug rendezi. A mások mellett Dominic WestWalton Goggins és Daniel Wu mellékszereplésével készülő Tomb Raider 2018. március 16-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik