Kultúra

Jamie Lee Curtis is visszatér az új Halloween-horrorban

Maga a színésznő jelentette be, hogy ötödjére is eljátssza Laurie szerepét a készülő rebootban.

Az 1978-as Halloweent annak idején kitaláló, majd író és rendező John Carpenter jóvoltából február óta tudjuk, hogy immár tényleg készül a franchise rebootja, amely jövőre fog a mozikba kerülni.

Rettegésre felkészülni: jön az új Halloween-horror
Már a rendezője és a premierdátuma is megvan a produkciónak, amely a kultikus horrorszéria rebootja lesz.

A kultikus alapfilmmel, annak 7 folytatásával, illetve a metálénekesből-lett-rendező Rob Zombie által levezényelt két feldolgozással (2007 és 2009) együtt 10 produkciót számláló filmsorozatot (elméletileg) teljesen újrakezdő produkcióról eddig annyit lehetett tudni, hogy David Gordon Green fogja rendezni abból a forgatókönyvből, melyet Carpenter áldásával ő és a színész Danny McBride dolgozott ki.

Most, félévvel Carpenter bejelentése után kiderült, hogy a lelketlen gyilkológép Michael Myers mellett lesz még egy nagy visszatérője a legújabb Halloween-mozinak, amelyben ismét megformálja majd a maszkos gonoszhoz hasonlóan legendás Laurie Strode karakterét Jamie Lee Curtis.

A nagy hírt a kétszeres Golden Globe-díjas színésznő jelentette be az alábbi klassz fotóval a Twitterén:

Ugyanaz a tornác. Ugyanazok a ruhák. Ugyanazok a problémák. 40 évvel később. Még egyszer utoljára Haddonfield felé veszem az irányt Halloween miatt. Premierdátum 2018.10.19.

– írja posztjában az 59 éves Curtis, aki immár ötödször fogja megformálni a sikolykirálynő Laurie-t

Habár a színésznő visszatérésének nyilván sok Halloween-rajongó örül, a produkcióhoz csatlakozása nyomán felmerül a kérdés, hogy mégis akkor miféle reboot lesz ez, ha egyszer a franchise legismertebb karakterét ugyanaz a színész fogja játszani benne, aki a lassan 40 éves eredetiben is alakította.

Forrás: Variety, fejléckép: Dimension Films

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik