Kultúra

Emberrablós krimivel hajt rá ismét az Oscarra Ridley Scott

Előzetest kapott a rendező All the Money in the World című új filmje, amely akár a közelgő díjszezon egyik favoritja is lehet.

A mozikban leszereplő Alien: Covenant után (a változatosság kedvéért) egy misztikus krimi lesz a nagy Ridley Scott következő filmje: a megtörtént eseményeket feldolgozó All the Money in the World (kb. A világ összes pénze) című produkciónak megérkezett a hivatalos posztere és az első előzetese.

Scott Free Productions

Az 1973-ban játszódó All the Money in the World cselekménye annak a 16 éves John Paul Getty III-nak (Charlie Plummer) elrablásának esetét dolgozza fel, aki történetesen a világ egyik leggazdagabb embereként számon tartott, J. Paul Getty (Kevin Spacey) unokája. Természetesen az emberrablók is ezért pécézték ki, majd az eltüntetését követően 17 millió dolláros váltságdíjat követelnek érte nagyapjától, csakhogy az olajmágnás nem hajlandó fizetni egy petákot sem. Az ifjú Getty anyja, Gail Harris (Michelle Williams) viszont nem hagyja annyiban a dolgot és az öreg Getty tanácsadójával, Fletcher Chase-zel (Mark Wahlberg) összefogva megkísérli másképpen megtalálni és kiszabadítani kamaszfiát.

Ridley Scott filmje december 8-án fog debütálni az amerikai mozikban, azaz még éppen időben lesz ahhoz, hogy jelölés(eke)t kapjon és versenyben legyen majd a jövő évi Golden Globe-, és Oscar-gálán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik