Kultúra

A rossz anyák karácsonykor még pajkosabbá válnak

Dióhéjban ez a lényege a Rossz anyák folytatásának, amelynek megérkezett az eddigi legmerészebb előzetese.

Múlt nyáron mutatták be a Rossz anyák (Bad Moms) című lökött és merész csajos vígjáték, amely utóbb komoly sikerré vált, így aztán a gyártó STX Entertainment már év végén bejelentette, hogy bizony jön a folytatás, amely idén novemberben fog a mozikba kerülni. A sequel utóbb egy csajos-bulizós karácsonyi film lesz, melynek a júniusi első után most megérkezett a még meredekebb, második előzetese.

A tavalyi alapfilm után a Rossz anyák karácsonya (A Bad Moms Christmas) című második részt is a Másnaposok-trilógiával befutott Jon LucasScott Moore páros írja és rendezi, márpedig ők ismét a bevált receptet fogják követni, azaz a nagyjából két tollvonással elintézett cselekményű filmet teleszórják a jó ízlés határát súroló gegekkel és dumákkal. Ezek középpontjában persze folyamatosan Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) fog forogni, akik a második részben a változatosság kedvéért a saját anyukáik és a karácsonyi készülődés ellen hirdetnek majd lázadást.

A Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines és Jay Hernandez mellékszereplésével forgatott Rossz anyák karácsonya november 9-én fog megérkezni a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik