Kultúra

„Itthon nem trendi, hogyha nem vagy szegény, sőt”

Erős lesz a Sony tévés csoportjának őszi kínálata, saját gyártású sorozat is érkezik, két új tévécsatornával érnék el a középkorú férfiakat és a fiatal nőket, de az már most borítékolható, hogy a legtöbbet a Feleségek luxuskivitelbenről fogunk beszélni. Mert hiába az Elfeledve skandináv hangulatú hideglelése, az új Sony Movies csatorna remek mozijai vagy az olyan klasszikusok, mint a Szex és New York, a leggazdagabb magyar nők életéről nagy valószínűséggel mindenkinek lesz véleménye.

A Sony közép-európai régiós tévés üzletágának sajtótájékoztatóján leleplezték a VIASAT3 és 6, az AXN, valamint az új Sony Max és Sony Movie Channel (amelyek az AXN Black és White helyét veszik át) őszi programját, és a csoport új programigazgató-helyettesét, Szabó Balázst is. Az őszi műsorrendben versenybe száll egy halom közelmúltbeli blockbuster és évtizedes klasszikusok mellett egy sor saját gyártású hazai produkció is, újra lesz Észbontók zsibbasztó dumájú elmebajnokokkal – tudták például, hogy a G-pontnak a dohányboltokhoz van köze?

A gasztrorealityk is új ízt kapnak, éspedig édest, az Ide süss címmel érkező show-ban ugyanis amatőr cukrászok fognak versenyezni egymással, a műsort Hajós András és Sass Dani vezeti majd, a zsűriben Baracskay Angéla cukrász és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” ülnek. Visszatér a Lakástalkshow is, és Lakatos Márk Stíluspárbaja is folytatódik, ha összejön, akár a Feleségek luxuskivitelben résztvevőit is felvonultatva – Márk ugyanis ezt indítványozta a sajtótájékoztatón. Az ötlet kétségkívül izgalmas lenne, a műsorban ugyanis csupa olyan nő szerepel, akiknek a szépség és a stílus kis túlzással az oxigénnel egyenértékű.

A műsor nejei közül a modell és színésznő Csősz Bogi elmondta, hogy egy törökországi partin- amelyre egy kinti munkája révén hívták meg – ismerte meg dúsgazdag férjét, és bár sosem hitte volna, hogy bárki ráveszi, hogy Törökországba költözzön, a férfinek végül sikerült, de még mennyire:

A lányoknak szoktam egyébként ajánlgatni a török férjeket, de hát még nem gondolták meg magukat, nem akarnak válni.

– poénkodott a színésznő, aki azt is elmondta, hogy a férje nem bánta, hogy egy ilyen műsorban szerepelt, amíg az Magyarországon fut, egy török verzióra azért már nemet mondott volna.

Amikor a sajtótájékoztatót hosztoló Kovács Áron a helyi adóhatósággal poénkodott ennek kapcsán, Köllő Babett operettszínésznő – szintén az egyik luxusnej – fel is háborodott, mondván, nem biztos, hogy minden gazdag ember tisztességtelen úton jutott a vagyonához. Hogy miért vállalta be a műsor elkészítését, arra poénos, és komoly választ is adott.

Unatkoztam otthon és gondolkodtam, mivel tehetném színesebbé az életemet, unatkozó gazdag feleség vagyok, hát most mit csináljak? Á, gyűlöljön a fél ország! Ez jó lesz. Egyébként ez egy bátor lépés szerintem mindannyiunk részéről, mert itthon ugye nem trendi, hogyha nem vagy szegény, sőt, de megpróbáljuk, hogy az előítéleteket egy kicsit csökkentsük, merthogy megszüntetni nem tudjuk. Hogyha kiszáll egy csinosabb hölgy egy nagyon jó autóból, akkor nem kell arra gondolni, hogy ő reggeltől estig semmit nem csinál, ugyanis a csajok nagy része szerintem napi tizenkét órát dolgozik, vagy még többet, én jelen esetben inkább tizenhat-tizennyolcat, és emellett gyereket nevelek, próbálok háztartást vezetni, sütök-főzök állandóan, amikor otthon vagyok. Van bejárónőnk nyilván, de a családomat én szolgálom ki, és a bejárónőre is én főzök, merthogy szereti a főztömet.

Farkas Rita, a show egyetlen szereplője, aki ugyan szintén luxuskivitel, de nem feleség, négy lányt – huszonhat, tizenhat, tizenhat és tizenhárom évesek – nevel egyedül a vállalkozásának üzemeltetése mellett, de nem gondolja, hogy minden gazdag gyerek elkényeztetett lenne.

Lehet ezt kezelni nagyon jól és értékrendet lehet tartani a gyerekekkel.

– nyilatkozta. Smaltig Dalma is anyuka, egy hároméves kislányt nevel – így aztán nem meglepő, hogy gyerekruhákat tervez.

Mindent én csinálok, szabok, rajzolom a mintákat, varrni nem varrok, mert az már nagy tétel lenne, de egyébként én vezetem a vállalkozásomat, tegnapelőtt éjfélig épp hőkezeltem a szitanyomásokat a kis ruhákon. Nekem ez nagyon fontos, hogy engem ne általánosítsanak arra, hogy ha valakinek van egy gazdag férje, akkor otthon ül és annyi történik, hogy fodrász, fitneszterem, esetleg néha elmegy az oviba a gyerekért, nem, én saját lábon állok.

A legfiatalabb feleség a műsorban Vasvári Viven modell, aki szintén egy hároméves kislány anyulája, és a többiekhez hasonlóan fontosnak tartotta kiemelni, hogy a karrier és luxus mellett ő igenis nagyon házias, főz és a házat is ő tartja rendben.

Nagyon tisztaságmániás vagyok, de jelenleg nincs bejárónőm. Kirúgtam, mert egyetlenegy bejárónő sem csinálja úgy a takarítást, ahogy én kérném, precízen, pontosan.

A műsorban egyébként Rubint Réka lesz a hatodik szereplő, de az ő szerepéről a show-ban egyelőre nem tudtunk meg többet. Íme egy kis kedvcsináló, a műsor pedig szeptember 25-én debütál a VIASAT3-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik