Kultúra

Kötelező olvasmányok szuperröviden

Muchichka László
Muchichka László

Ügyeletes jó zsaru. 2017. 09. 01. 19:58

Gyakorta hangoztatják, hogy a kötelező olvasmány az unalom szinonímája is egyben, pedig a szépirodalom-olvasás és az irodalomtanítás sem erről kéne, hogy szóljon, hiszen nem valami elvont műveltség átadása a cél, hanem ezeken keresztül kaphatjuk a legmélyebb tudást arról, hogyan működik az ember. Az okos az új szexi legújabb része egy olvasónapló megírásához ugyan kevés, de ennél rövidebb ismertetőt 8 évfolyam összes kötelező olvasmányának legfontosabb momentumairól sehol nem kaptok. Ha tetszett amit láttál, iratkozz fel csatornánkra, hogy a további videóinkról se maradj le, mert az okos az új szexi!
Korábban a témában:

Előző videóinkban szót ejtettünk arról, Logan létezését hogyan bírálja felül a tudomány, milyen íze van a legkeserűbb vegyületnek, miként ildomos kolonizálni a Naprendszert hét egyszerű lépésbenmiért hülyeség kávét inni közvetlenül felkelés után és valójában miért nem pusztítja az agysejteket az alkohol.

Kiderült, Amerika Kapitány hogyan lehet a két lábon járó amerikai történelem, beszéltünk arról, hogyan tájékozódtak elődeink, amikor még nem voltak utcanevekmilyen mitologikus vonatkozásai vannak az Amerikai isteneknek, a matematika alapján már kapcsolatot kellett volna teremtenünk az idegenekkel, a “Bermuda-háromszög rejtélye” miért csak egy bullshitmiért nőstény minden trikolormacskahogyan tűnhet el száz év múlva teljesen a Titanicmiként dallamtapadhat a Despacito, megemlékeztünk arról, miért van evolúciós haszna az oltásoknak, bizonygattuk, miért nem lehet lapos a Föld , több ezer csillagszóróból csináltunk tűzijátékot, hogy nektek soha ne kelljen és elmagyaráztuk, nálunk miért nem lehetett látni a legutóbbi napfogyatkozást.

vissza a címlapra

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.