Kultúra

A Szárnyas fejvadász 2049 lesz az év leghosszabb sci-fije

És ez nem túlzás, mert immár publikus a produkció játékideje, amely enyhén szólva is tekintélyparancsoló.

Még nagyjából egy hónapot kell várni rá és mozikba kerül a kultikus Szárnyas fejvadász folytatása: a Szárnyas fejvadász 2049 (Blader Runner 2049), amelyet mint ismert, Magyarországon forgattak.

Itt a videó, amiből kiderül, hogy kapcsolódik az új Szárnyas fejvadász a régihez
Hiánypótló kontentet kaptunk a Szárnyas fejvadász 2049-hez.

Azt követően, hogy a Sony Russia kiszivárogtatta a sci-fi akciófilm várható játékidejét, a rendező Denis Villeneuve mostanra reagált a világhálón elterjedt 163 perces hossz hírére és bejelentette, hogy

a produkció játékideje 2 óra 32 perc lesz a film végi stáblista nélkül.

Magyarán a készítőket listázó sorokkal együtt valóban elérheti majd a 2 óra 43 percet is a sci-fi hossza.

A 30 évvel az alapfilm után játszódó Szárnyas fejvadász 2 (előzetes itt) arról fog szólni, hogy a Ryan Gosling által megformált zsaru felfedez egy rettenetes titkot a replikánsokat tervező és építő Niander Wallace-ról (Jared Leto), aki aztán mindent megtesz majd azért, hogy eltegye őt láb alól. A menekülés közben tovább nyomozó főhős az évtizedekkel korábban felszívódott Rick Deckardot (Harrison Ford) is meg fogja találni, akivel utóbb szövetségesekké válnak majd az ügy megoldása és a túlélés érdekében.

A két főszereplő és az Oscar-díjas Leto mellett az Arany Glóbusz-nyertes Robin Wright, továbbá Dave Bautista, Ana de ArmasLennie JamesMackenzie Davis és Barkhad Abdi alkotja a film szereplőgárdáját.

Hans Zimmer is beszáll a Szárnyas fejvadász 2049 zenéjének komponálásába
A német sztárzeneszerző csatlakozásával már ketten dogoznak a sci-fi muzsikáján.

Az 1982-es Szárnyas fejvadászt rendezőként jegyző Ridley Scott produceri bábáskodásával készülő folytatás egy nappal az amerikai bemutató előtt: október 5-én fog a hazai mozikba kerülni.

Forrás: Collider

Ajánlott videó

Olvasói sztorik