Kultúra

Eldurvul a hackerforradalom a Mr. Robot 3. évadában

Erről árulkodik a Rami Malek és Christian Slater főszereplésével készülő feszkós sorozat új előzetese.

Miután a közönség és a kritikusok is megszerették, csakhamar biztossá is vált, hogy folytatódni fog az USA Network kábelcsatornáján 2015 nyarán startolt hackeres széria, a tavaly a legjobb drámasorozatnak járó Golden Globe-bal kitüntetett Mr. Robot, amely idén immár a harmadik évadához érkezik majd.

Az USA Network márciusban jelentette be, hogy idén “szakítanak a hagyománnyal” és a harmadik évadot nem nyáron, hanem októberben fogják elindítani. Ennek következtében egészen augusztusig kellett várni a folytatás teaser trailerére, melyet követően most megérkezett az új és izgalmasabb teljes előzetes.

Az eddigi szezonokban a néző(ke)t afféle képzelt barátként kezelő és hozzá(nk) beszélő hackergéniusz, Elliot Alderson szerepében Rami Malek, míg az ő elméjében Mr. Robot fedőnéven tovább élő halott apjaként Chrsitian Slater alakított nagyot – utóbbi 2016-ban szintén Arany Glóbuszt nyert a játékáért.

Mellettük a többi kulcsszereplőt alakító Portia Doubleday (Angela Moss), Carly Chaikin (Darlene), Martin Wallstrom (Tyrell Wellick), Grace Gummer (Dominique DiPierro), Michael Cristofer (Phillip Price), Stephanie Corneliussen (Joanna Wellick) és BD Wong (Whiterose) is visszatér majd a folytatásban, amelyhez új mellékszereplőként a kétszeres Emmy-jelölt Bobby Cannavale csatlakozik majd.

A Mr. Robot harmadik évada október 11-én fog startolni az USA Network amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik