Kultúra

A Netflixnek annyira nem megy, hogy elkezdtek füvet árulni?

Ahhoz, hogy a Netflix megváltoztatta, vagy ha úgy tetszik

forradalmasította a filmes -és sorozatipart

kétség sem fér. A streamszolgáltatás elképesztő mennyiségű, de ami ennél fontosabb, jó minőségű műsorokat készít. Ennek persze hatalmas költségei is vannak, amelyeket nem lehet tudni, hogy meddig lesz képes menedzselni a vállalat. Valahol ugyanis kénytelenek lesznek megvágni a büdzsét, a kérdés az, hogy ezt miként fogják megoldani.

A Netflixnek nem sokáig futja Brad Pitt-kaliberű hírességekre
A streamszolgáltatónak ugyan több mint százmillió regisztrált előfizetője van, drága filmjei és sorozatai miatt a kiadások sokkal nagyobbak, mint a bevételek. Meddig finanszírozható ez?

Akárhogy is, most egy elég szokatlan hír ütötte fel a fejét a Netflix kapcsán. A Variety arról ír, hogy a cég nem mást, mint füvet kezd majd árulni. Összesen háromféle marihuána lesz elérhető, mindegyik egy-egy netflixes sorozatra fog utalni.

A Netflixnek annyira nem megy, hogy elkezdtek füvet árulni? 1
JENNICA ATKINSON/NETFLIX

A vállalat egy hamarosan induló show, a “Disjointed” promóciójának részeként vállalta be, hogy marihuánát kezd árulni. Íme, a három sorozat, amelyekről elnevezték a pakkokat.

  • Wet Hot American Summer: Ten Years Later – Camp Firewood
  • Bojack Horseman – Prickly Muffin
  • Arrested Development – Banana Stand Kush

Jól jelzi, hogy a Netflix mennyire komolyan gondolja a dolgot, hogy a különböző fantázianevek mögött nem ugyanazt a vacak minőségű füvet találják majd a fogyasztók.

Variety

Ajánlott videó

Olvasói sztorik