Kultúra

Óriáspanda és szuperkamion is akad a Deadpool 2 forgatásán

Nem akármilyen érdekességeket lepleznek le a mutánsmozi első forgatási videói.

Noha másfél héttel ezelőtt tragédia árnyékolta be a Deadpool 2 vancouveri forgatását, amelyen életét vesztette egy fiatal női kaszkadőr, két nappal a stáb nekilátott folytatni a munkálatokat, melyek jelenleg is zajlanak. A helyszínről azóta már egyszer új fotók is érkeztek, méghozzá az Oscar-jelölt Josh Brolinról, aki az időutazó mutáns Kábelt alakítja a produkcióban.

Josh Brolin már Kábelként kommandózik a Deadpool 2 forgatásán
Új képek láttak napvilágot a színészről, aki az időutazó mutánst alakítja a második Deadpool-moziban.

Forgatási fotók már nem először kerültek fel a világhálóra, így aztán a változatosság erejével hat a helyszínen a napokban rögzített amatőr videó, amely különböző érdekes dolgokat vehetünk szemügyre a Deadpool 2 forgatásán. Először is ott van egy felfújható hatalmas panda, aminek nyilván valamiféle vicces funkciója lesz a filmben, másodszor pedig az a nagyon menő dizájnú kamion, amelyhez tuti, hogy egy (vagy több) akciójelenet kapcsolódik majd. Ja és persze maga Deadpool felbukkan a videóban.

Emitt egy másik, a Youtube-ra még a múlt héten felkerült videó, amelyben Deadpoolként Ryan Reynoldsból is többet láthatunk, hol egy jópofa piros robogó nyergében, hol pedig civilben, egy olyan sárga taxi közelében lófrálva, amely gyanúsan az alapfilmben megismert Dopinder verdájára emlékeztet.

A Deadpool 2 cselekménye továbbra sem ismert, a szereplőgárdája viszont már igen: az antihőst alakító Reynolds és a Kábel szerepére magát látványosan kigyúró Brolin mellett az alapfilmből visszatérő Morena Baccarin (Vanessa), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus tini Torpedó) és Karan Soni (Dopinder), valamint a csapathoz a dögös és halálos Dominóként csatlakozó Zazie Beetz alkotja.

Deadpool 2: elképesztő, hogy néz ki a jelmez alatt Ryan Reynolds
A színész félelmetesen kigyúrta magát az új mutánsmozi forgatására.

Az első film sztoriját is jegyző Rhett ReesePaul Wernick duó forgatókönyvéből David Leitch rendezi a Deadpool 2-t, amely 2018. június 1-jén fog megérkezni a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik