Kultúra

És azt vágod, hogy Jackie Chan is bunyózik a LEGO Ninjago-filmben?

Pedig így van, miután a színész nemcsak a hangját kölcsönzi, de a harcokban életre is kelti az egyik figurát. Videó.

A 2014-es a A Lego-kaland és a februárban mozikba került Lego Batman – A film után még idén megérkezik a Warner Bros. és a LEGO közös animációs franchise-ának harmadik produkciója: A Lego Ninjago Film (The Lego Ninjago Movie), melynek még az év elején jött ki az előzetese.

Akciódús és vagány lesz a Lego Ninjago-mozi
Megjelent a következő Lego-film előzetese, amely a franchise eddigi leglátványosabb produkcióját vetíti előre.

Az animációs filmet itthon forgalmazó InterCom jóvoltából most egy érdekes kisfilm érkezett a produkcióhoz, amelyben Jackie Chan is a hangját adja az egyik figurának. A videóban éppen Chan az, aki elmeséli nekünk, hogy a szinkronizálás mellett a harci jelenetek koreografálására is felkérték, így az elismert kaszkadőrcsapata instruktoraként ő is részt vett a bunyók kidolgozásában és kivitelezésében.

A Lego Ninjago-termékeket ismerők számára nyilván ismerősek lesznek az animációs mozi szereplői, akiket Jackie Chan mellett olyan ismert nevek szólaltatnak majd meg, mint Dave Franco (Lloyd), Olivia Munn (Koko), Justin Theroux (Garmadon), Michael Pena (Kai), Zach Woods (Zane) és Kumail Nanjiani (Jay). A sztori dióhéjban az lesz, hogy a Wu mester által gardírozott Ninjago-csapat azzal az ártatlan városlakókat terrorizáló Garmadonnal fog viaskodni a filmben, aki történetesen Lloyd apukája.

A közös forgatókönyvükből a Charlie Bean – Bob Logan – Paul Fisher trió rendezésében készülő Lego Ninjago-film egy nappal az amerikai premier előtt: szeptember 21-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik