Kultúra

Űrdongó ismét Volkswagen bogár lesz az önálló filmjében

Erről árulkodik a Transformers-spinoff forgatásáról érkezett első fotó.

Augusztus eleje óta forog Kaliforniában az első Transformers-spinoff: a Bumblebee címet viselő Űrdongó-mozi, amelyről már korábban kiderült, hogy a kétszeres Oscar-jelölt Travis Knight rendezi.

Készül az Űrdongó-mozi, ami a '80-as években fog játszódni
Új infók érkeztek a Transformers-spinoffról, melynek már a rövid sztorija és szereplőgárdája is ismert.

A munkálatok startjakor közzétett rövid szinopszis nyomán az már biztossá vált, hogy a produkció a ’80-as években fog játszódni és Űrdongó első földi kalandjait mesél majd el. A klasszikus Transformers-játékokat és a rajfilmeket ismerő fanok már persze ennyiből is gyaníthatták, hogy átalakulva milyen autótípus külsejét fogja felölteni a filmjében Dongó, mire most a forgatás helyszínéről érkezett első kép máris igazolni látszik a spekulációt, miszerint az autobot újra Volkswagen bogárrá fog alakulni.

More #bumblebeemovie set pics. The star and his double.

Kathy Applebaum (@kathyapplebaum) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 22., 18:02 PDT

A Bezárva és az Öldöklő szerelem című thrillerek sztoriját is jegyző Christina Hodson forgatókönyvéből készülő film (emberi) főszerepét a még mindig csak 19 éves, de már Oscarra is jelölt Hailee Steinfeld alakítja, a mellékszerepeket pedig az ex-pankrátor John Cena, továbbá Pamela Adlon, Jason Drucker, és Kenneth Choi játsszák. A Bumblebee 2018. december 21-én fog a mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik