Kultúra

Íme, az öt legelképesztőbb autogram, ami gazdátlanul pörög a magyar interneten

Magyarországon dolgozó külföldi edző, náci tiszt, a világ egyik legjobb kosárlabdázója és még sorolhatnánk. Soroljuk is.

Az internet csodálatos dolog.

Mindenekelőtt azért, mert nem felejt. Ami egyszer felkerült oda, az soha többet nem kerül le, és bár ez bizonyos szempontból ijesztő, de valamilyen módon azért mégis csodálatos. Ki emlékezne internet nélkül arra, hogy ki volt mondjuk Szíj Melinda, vagy hogy pontosan miben szerepelt Indián, de akár azt is meg lehet nézni, hogyan festett ereje teljében Oki!

Hogy ki azaz Oki?! Tessék csak rákeresni az interneten!

Szóval az internet hihetetlen egy találmány, aminek rengeteget köszönhetünk. Csak gondolj bele, mennyi mindent vettél az elmúlt fél évben az internetről, vagy hány receptet néztél meg a Facebookon a főzős csoportban, hogy este finomat tudj főzni a családnak.

Az internet mindent forradalmasított, még a rajongásunkat is.

A régen elérhetetlennek tűnő sztárok ma már személyesen a telefonodra üzennek az Insta-sztorijukkal. Évtizedekkel ezelőtt gondoltad volna, hogy elalvás előtt azt fogod nézni, ahogy Arnold Schwarzenegger a saját nappalijából elmeséli, mi történt vele aznap?

Régen a rajongás teteje, a legszemélyesebb relikvia az autogram volt, amely akkor ért igazán sokat, ha személyesen kaptad.

A gyűrött fényképre írott autogramok kora sajnos már leáldozóban van, de azért nem érdemes csüggedni, hiszen a világháló által hozzájuthatunk olyan dokumentumokhoz, amelyekhez korábban esélyünk sem lett volna, ha nincsenek internetes aukciós oldalak.

Megpróbáltuk megkeresni a magyar neten fellelhető legőrültebb aláírásokat. Igyekeztünk arra törekedni, hogy a lehető leghitelesebb, legeredetibb autogramokat gyűjtsük össze.

Hitelesített LeBron James aláírás

27 500 Ft

LeBron James aláírás

A Cleveland Cavs játékosa ma a világ egyik, ha nem a legjobb kosárlabdázója, az eladó a hirdetésben még egy hitelesített dokumentumot is megmutat, amely bizonyítja, hogy ezt tényleg maga James írta alá!

Uri Geller : kép + autogram + evőkanál aláírva

4500 Ft

Uri Geller

Alighanem mindenki emlékszik a magyar televíziózásban mérföldkőnek számító, TV2-n futó Mentalista című műsorra, amelynek a magyar származású Uri Geller volt a sztárja. Uri Geller a magyar mentalisták között kereste a saját utódját, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Emlékeztetőül: ebben a műsorban mérte meg az egyik versenyző egy mérleggel a lelkét.

Mi pedig tapsoltunk neki ezért. A show egyébként nem tűnt el maradéktalanul, a szellemisége az RTL-en futó Astro Showban él tovább.

Rudolf Ribbentrop fotója, eredeti aláírás (SS tiszt, Lovagkereszt kitüntetés 1943)

15 000 Ft

Ribbentrop

Mi lehetne aktuálisabb 2017-ben, mint egy elsővonalas náci vezér eredeti aláírása?! Nos, sajnos nem sok minden.

Cigarettatárca – Tomislav Sivic autogrammal

5000 Ft

Sivic

Az egyik legbájosabb hirdetés egyértelműen az a füves szimbólumokkal ellátott cigitárca, amit nem más írt alá, mint a régóta Magyarországon edzősködő szerb fociedző, Tomislav Sivic. Sivic legutoljára egyébként a Mezőkövesdet irányított, ám jelenleg nincs csapata.

28 DB BARÁTOK KÖZT AUTOGRAM KÁRTYA+GYŰJTŐMAPPA EGYBEN

7000 Ft

Barátok Közt

Ez egyértelmű csalás, mivel ezek a kártyák nyilván nem egyesével lettek aláírva, de aki gyűjtött Barátok Közt kártyákat, az pontosan tudja, milyen nehéz volt kimaxolni az egész paklit. Az eladó ráadásul nagyon kedves, mivel nemcsak egyben árulja a gyűjteményt, hanem darabonként is el lehet vinni a kártyákat! Így ha már csak egy Konta Barbi hiányzik a tökéletes pakliból, akkor egy percig se habozz!

Ha neked ezeknél van otthon sokkal érdekesebb aláírásod, akkor írd meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik