Kultúra

Creed 2: Dolph Lundgren már gyúr Rocky és Drago bunyójára

Jobb lesz, ha Stallone is összekapja magát, mert kőkemény felkészülésbe kezdett az orosz titánt újra megformáló színész. Videó.

Nagyjából egy hónapja az Instagramján erősítette meg Sylvester Stallone a korábban éppen általa beharangozott szenzációs hírt, miszerint az 1985-ös Rocky IV-ben megismert szovjet óriás: Ivan Drago lesz a nagy visszatérője a tavalyi Creed: Apollo fia című Rocky-spinoff folytatásának.

Nem sokkal azután, hogy biztossá vált az orosz titán visszatérése, Stallone egy utcai villáminterjúban tovább ment és arra tett utalást, hogy Rocky, az ő és Drago, azaz Dolph Lundgren 32 év után ismét egymásnak esnek majd a hamarosan készülő sportfilmben. Ezt látszik most igazolni az a Lundgren Instagramján napvilágot látott videó is, amely a jó öreg Dolph kemény felkészüléséből ad ízelítőt.

Getting ready for something big! 👊 @officialslystallone #Creed2 #IvanDrago

Dolph Lundgren (@dolphlundgren) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 21., 08:30 PDT

Felkészülés valami nagyra!

– írja a videóhoz mellékelt szövegben Lundgren, aki annak ellenére, hogy idén novemberben lesz kereken 60 éves, szemlátomást még mindig bombaformában van.

Ismét összecsap Rocky és Drago a Creed 2-ben
Ezt maga Sylvester Stallone hintette el vele készült egy friss villáminterjúban. Videó.

A Creed 2 már az ötödik közös filmje lesz Stallonénak és Lundgrennek, akik eddig a Rocky IV-ben és az új évezredben készült Feláldozhatók-trilógiában játszottak együtt. A Creed 2-nek egyébként maga Sly dolgozta ki a sztoriját, akárcsak az összes Rocky-filmét, melyek közül négyet ő maga is rendezett.

Drago szerepeltetése mellett egyelőre csupán annyi biztos a Creed 2-vel kapcsolatban, hogy a főhőst, vagyis (az éppen Drago által meggyilkolt) Apollo Creed fiát ismét Michael B. Jordan fogja játszani. Még nem erősítették meg, de sanszos, hogy az ifjú titán mentorává avanzsált Rockyként Stallone is újra elő fog kerülni a filmben, melyet nagyon valószínű, hogy az első részt is jegyző Ryan Coogler fog rendezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik