Kultúra

Para lesz a Trónok harca Tyrionjának misztikus sci-fije

Előzetest kapott a Rememory című film, amelyben Peter Dinklage fog nyomozni egy különös gyilkossági ügyben.

A korábban A rettegés háza, A sziget és a Péntek 13 second unit direktoraként dolgozó Mark Palansky rendezésében készült a Rememory című sci-fi és thriller, amely a filmes második mozija lesz a 2006-os Édes kis malackám után. A Trónok harcával befutott Peter Dinklage főszereplésével készült alkotásnak megjelent a posztere és az első előzetese, amelyek egy bizarr, de izgalmas alkotást ígérnek.

Lionsgate

A Rememory sztorija az emlékeink videofelvételszerű rögzítésének és tárolásának ötlete köré épül, méghozzá úgy, hogy a cselekmény középpontjában egy tudós, bizonyos Gordon Dunn (Martin Donovan) rejtélyes meggyilkolása áll. A prof elhalálozásának ügyében a korábban az egyik pácienseként a saját emlékeit visszanyerő Sam Bloom (a Golden Globe-díjas Dinklage) kezd el nyomozni Dunn özvegyének (Julia Ormond) megbízásából. Bloom előbb rájön, hogy Dunn meggyilkolásának hátterében az emlékek megőrzését és visszajátszását lehetővé tevő találmánya áll, majd a nyomok olyan sötét helyekre és kétes alakokhoz vezetik, hogy a végén a saját élete is veszélybe kerül.

A már tavaly leforgatott produkció keserű pikantériája lesz, hogy viszontláthatjuk majd benne a tragikusan fiatalon elhunyt Anton Yelchint is, aki egy szerencsétlen balesetben vesztette életét a múlt nyáron.

Az izgalmas alapkoncepciójú Rememory szeptember 8-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik