Kultúra

Készülj fel, az ősz is hoz egy szívfacsaróan bőgős filmet

Csodácska: ez lesz az új kedvence azoknak a mozinézőknek, akik szeretnek könnyekig hatódni a gyermeki lélek csodácskáin. Ahogy ugyanis már azt az első trailernél is sejtettük, a Julia Roberts, Owen Wilson és legfőképpen a zseniális Jacob Tremblay főszereplésével készült könyv filmes adaptációja alaposan célba veszi a könnycsatornákat, és telibe is talál, többször.

Hollywood legjobb gyerekszínésze idén ősszel is megríkat
Jacob Tremblay A szoba című mozival már megtekergette a könnycsatornáinkat, és úgy tűnik, hogy új filmje, a Csodácska is egészen csodás(ka) lesz. Trailer.

A deformált arccal élő kisfiú védett kis családi közegéből iskolába megy, ahol aztán a gyermeki gonoszság arcainak csúfságára kell rácsodálkoznia a sajátja helyett, hogy aztán átvergődve minden akadályon, imádni való személyiségével magába bolondítsa az egész iskolát, a csúfolódóknak meg toll a fülébe. Minden egykor csúfolt gyerekből lett felnőtt – azaz nettó minden felnőtt – kétségkívül kapcsolódni tud majd a történethez, a színészgárda pedig garancia arra, hogy a tálalással sem lesz gond. A Csodácska az amerikai mozikba novemberben érkezik, sajnos a hazai premierdátum egyelőre ismeretlen. Mindenesetre most itt az új trailer, ami szintén nagy szívfacsarással kecsegtet.

Ez is egy könyves alapú film, mit oly sok a mozis felhozatalból, ha felkészülnél, itt, itt és itt van néhány példa, hogy mit olvass, mielőtt filmre adaptálnák (mert a könyv, ugye, mindig jobb).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik