Kultúra

A mentősök is készülnek a Szigetre

Szórakozz, de csak ésszel.

Ma indul a 25. Sziget Fesztivál, és estére már várhatóan meg is lesz az első teltház, hiszen ma lép fel Pink a nagyszínpadon. A fesztiválra azonban nem mindenki bulizni jár, van aki inkább azért tölti kint a hetet, nehogy valaki túlzásba vigye a partizást. Ezért lesz például ott az Országos Mentőszolgálat, akik 24 órában kint lesznek a Szigeten, hogy senkinek ne eshessen baja.

Kívánjuk, hogy élvezd az  egyhetes fesztivált itt Budapesten, Magyarországon. Szeretnénk megkérni, hogy szórakozz, de csak ésszel. Ne idd magad hülyére, ne igyál annyit, hogy ne tudd, mi történik veled. Akárhogy is, ha baj van, mi itt vagyunk a nap 24 órájában, a hét minden napján, hogy segítsünk

– mondja Lausch Patrik, a Szigeten ügyelő mentősök egyike a Facebookon közzétett videóban. Tessék megfogadni a tanácsát!

Dear Sziget guest!Health is the most important value in a human's life. Please be aware that National Ambulance Service of Hungary is avaible on the Sziget Festival and on the phone as well. Take care of you!Liebe Sziget Gäste!Gesundheit ist auch während Sziget Festival sehr wichtig. Rettungdienst ist bereit an ort und stelle und auch auf Telefon. Viel SPaß!

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2017. augusztus 9.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik