Kultúra

A Trónok harca legkeményebb csatajelenetéről a készítők sem hitték el, hogy összejöhet

Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Szóval igen, nem tudjuk elégszer elmondani, hogy a poszt spoileres. És csak azért ismételgetjük ennyiszer, mert aki még nem látta a Trónok harca legújabb részét, de szeretné, az nem érdemli meg, hogy lelőjük a hetedik évad legerősebb jelenetét.

A negyedik rész végén ugyanis lepipálták a tavalyi csatajelenetet Havas Jonnal, és végre megjelent Drogon hátán Daenerys. Konkrétan szétzúzta a Lannisterek seregét, akik azt hitték kiszúrhattak a Makulátlanokkal Caster-hegynél. Daenerys Targaryent nem érdemes felbosszantani, otthon ugyanis van három sárkánya. A pár percben összesürített csatában a Lannister katonák konkrétan hamuvá égtek a sárkánytűztől. Ehhez pedig rengeteg kaszkadőrre és pirotechnikusra volt szükség. Az HBO majd negyedórás videóban mutatta meg, hogyan készült a rekordjelenet.

Annyi kaszkadőrt égettünk el, amennyit még nem égettek egyetlen jelenetért és egy sorozatban.

20 embert egy jelenetben.

(Borítókép: HBO)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik