Kultúra

Ismét összecsap Rocky és Drago a Creed 2-ben

Ezt maga Sylvester Stallone hintette el vele készült egy friss villáminterjúban. Videó.

Nagyjából két héttel ezelőtt az Instagramján erősítette meg Sylvester Stallone a korábban éppen általa beharangozott szenzációs hírt, azaz hogy az 1985-ös Rocky IV-ben megismert szovjet óriás: Ivan Drago lesz a nagy visszatérője a tavalyi Creed: Apollo fia című Rocky-spinoff folytatásának.

Azt tehát eldőlt, hogy több, mint 30 év után Dolph Lundgren ismét eljátssza majd a orosz titánt, azonban a karakter reaktiválása kapcsán azóta is lázban tartja a világot a kérdés, hogy vajon ismét egymásnak feszül-e majd a filmben Rocky és Drago. Természetesen a kérdést természetesen Stallone is megkapta már, legutóbb tegnap a TMZ Sports riporterétől, akinek a lent látható videóban azt válaszolta,

Meg fogom ütni. Tudod, egyszer meg kell ütnöm Dragót.

Stallone szavaiból kiindulva nagyon úgy tűnik, hogy ha nem is a szorítók között, de valamilyen formában tényleg ölre megy majd egymással a két titán. Nem véletlen egyébként, hogy Sly mostanában ilyen nagy előszeretettel csepegtet infókat a Creed 2-vel kapcsolatban, ugyanis annak sztoriját éppen ő dolgozta ki. Akárcsak a múltban készült összes Rocky-filmét, melyek közül négyet rendezett is.

Drago szerepeltetése mellett egyelőre csupán annyi biztos a Creed 2-vel kapcsolatban, hogy a főhőst, vagyis (az éppen Drago által meggyilkolt) Apollo Creed fiát ismét Michael B. Jordan fogja játszani. Még nem erősítették meg, de sanszos, hogy az ifjú titán mentorává avanzsált Rockyként Stallone is újra elő fog kerülni a filmben, melyet nagyon valószínű, hogy az első részt is jegyző Ryan Coogler fog rendezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik