Kultúra

Donald Trump majdnem szerepelt a Sharknadóban

Szóval, a hír a következő: mielőtt az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett, Donald Trump majdnem eljátszotta az Amerikai Egyesült Államok elnökét a Sharknado 3-ban.

Hagyok egy kis időt leülepedni az információt. Hagyok továbbá egy kis időt elrévedezni azon is, hogy vajon milyen korban élünk, amikor valami, ami egy annyira bizarr, abszurd, valószerűtlen filmben, mint a Sharknado ötletként felmerül – majd aztán megvalósul itt, az úgynevezett valódi világban.

A hír a The Hollywood Reporteren bukkant fel, miszerint a Sharknado csapata először Sarah Palint, majd Donald Trumpot akarta a filmbeli elnök szerepére, meg is keresték. Mit megkeresték, Trump igent is mondott. A dolog sajnos, mint tudjuk, nem valósult meg, ugyanis a tárgyalási folyamatnak nem tudtak pontot tenni a végére. A film casting directora, Gerald Webb emlékei szerint Trump ügyvédje, Michael D. Cohen arra hivatkozott, hogy

Donald gondolkodik rajta, hogy valóban elindul az elnökségért, szóval erre majd visszatérünk.

A szerepet végül a stáb Mark Cubannak ajánlotta fel, aminek Trumpék nem igazán örültek, a stílusérzék már akkor is pont olyan volt, mint amilyennek azóta ismerjük: Webb beszámolója szerint szinte azonnal megkereste őket Trump ügyvédje.

Gyakorlatilag azt mondta, “hogy merészelted? Donald meg akarta csinálni ezt. Be fogunk perelni! Be fogjuk záratni az egész show-t!”

Cohen a THR megkeresésekor azt mondta, nem emlékszik a fenti kirohanására. Trump a SHarknadóban végül nem, viszont számos egyéb moziban cameózott, így a Szex és New Yorkban és a Zoolanderben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik