Kultúra

Átírják a Star Wars 9 forgatókönyvét

A 2019. májusában várható Csillagok háborúja a következő év elején kezd forogni, de most úgy tűnik, hogy a Disney átíratja a forgatókönyvet, írja a Hollywood Reporter. Eredetileg az epizód rendezője, Colin Trevorrow társával, Derek Connollyval dolgozott a forgatókönyvön, a lap forrásai szerint viszont új embert találtak a feladatra.

Jack Thorne kapta meg a forgatókönyvet, aki többek között Julie Roberts legújabb filmjét, a Wondert is jegyzi. Thorne korábban főleg brit sorozatokon, tévéfilmeken dolgozott, Roberts filmje mellett a Star Wars IX lehet a nagy dobása.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mennyire nyúl bele a szövegbe, a Csillagok háborúja akár teljesen új forgatókönyvet is kaphat. 

A forgatást 2018 januárjában kezdik meg, a filmet pedig várhatóan 2019 májusában mutatják be a mozikban. De addig sem maradunk Star Wars nélkül, Az utolsó Jediket az év végén, december 14-én láthatjuk. A nyolcadik részt Rian Johnson írta és rendezte, és Carrie Fisher is feltűnik benne Leia hercegnő szerepében.

(Borítókép: Vanity Fair, Az utolsó Jedik)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik