Kultúra

Szívszorító levélben búcsúzott a Linkin Park énekesének felesége

Talinda Bennington azt írta férje, Chester öngyilkossága után egy héttel, hogy gyerekeik felnevelése lesz a legfontosabb mostantól.

Egy héttel Chester Bennington tragikus öngyilkossága után nyílt levélben emlékezett meg néhai férjéről a feleség, Talinda a Rolling Stone-ban. Nagyon erős, szívbemarkoló a felütés:

Egy hete elvesztettem a lelki társam és a gyerekeim elvesztették a hősüket – az apukájukat. Egy tündérmese volt az életünk és most ez valamiféle beteg shakespeare-i tragédiává változott.

Felteszi a kérdést: hogyan tovább mindezek után? Az egyetlen válasz szerinte az, hogyha felneveli a gyerekeiket a benne maradt szeretet utolsó grammjaival is. Talinda Bennington tudatni szeretné a világgal, hogy mennyire hiányzik a Linkin Parkot frontemberként irányító férje, és a babáik annyira kicsik még, hogy elvesszék az apjukat. Hozzátette, bízik abban, hogy mindenki segít majd megőrizni Chester emlékét. Ezzel zárta sorait:

Egy fényes, szerető lélek volt egy angyal hangjával. És most fájdalomtól mentesen énekli a dalait mindannyiunk szívében. Áldjon minket az Isten és segítsen egymás felé fordulni a fájdalomban. Chester is ezt akarta volna, hogy tegyük. Nyugodj Békében, szerelmem.

A Rolling Stones megemlékezik róla, hogy Chester Bennington egy hete lett öngyilkos, épp a Linkin Park új albumának a turnéja előtt. A halála a rajongókat és a zenészeket is megrázta, rengetegen rótták le így vagy úgy a kegyeletüket előtte.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik