Kultúra

Star Wars 8: új fotó leplezi le a titokzatos Snoke valódi külsejét

Ráadásul a gazvezér mellett az új epizód főszereplőiről is vadiúj képek jelentek meg.

Már az utómunkálatokat tapossa a Csillagok háborúja Rian Johnson rendezésében készülő nyolcadik epizódja, amely hazánkban majd a Star Wars: Az utolsó Jedik címen fog mozikba kerülni.

Az utolsó Jedik színfalak mögötti videója több izgalmat rejt, mint hinnéd
A két és fél perces videóban számtalan részlet és apró infómorzsa van elrejtve, ezért az elejétől a végégig kielemeztük a látottakat, hogy neked már ne kelljen. Videó.

A nemrégiben közzétett és a fenti videóban általunk alaposan ki is vesézett kulisszák mögötti kisfilm után most néhány impozáns kép jelent meg Az utolsó Jedik szereplőiről. A felvételek közül a legizgalmasabb természetesen az, amelyik az új trilógiában az Első Rendet irányító Snoke fővezért leplezi le “civilben”.

Snoke fővezér

Snoke pretoriánus testőrei

Luke Skywalker

Kylo Ren

Rey

Finn

Phasma kapitány

A Star War: Az utolsó Jedik szereplőgárdáját Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren) Oscar Isaac (Poe Dameron) Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2) és Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük a Star Wars: Az ébredő Erő óta már tábornokként emlegetett Leia hercegnő szerepében még egyszer Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

A Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: New Musical Express

Ajánlott videó

Olvasói sztorik