Kultúra

Nagyon vagány lett Paul McCartney és Ringo Starr új közös száma

Megjelent a We’re On The Road Again, amelyet Ringo új albumára készítettek a Beatles még élő tagjai. Videó.

Szinte hihetetlen, de 47 évvel a zenetörténet legnagyobb hatású és legmeghatározóbb bandája: a The Beatles megszűnését követően ismét együtt zenél a kvartett még élő fele, azaz Sir Paul McCartney és Ringo Starr, akik az utóbbi ősszel megjelenő 17. szólóalbumához vettek fel közösen néhány számot.

A hivatalosan szeptember 15-én boltokba kerülő Give More Love című korongról most megérkezett az első kislemez: a We’re On The Road Again, amely máris egyike Ringo és Paul közös dalainak. Klipje ugyan még nincsen, de Ringo Youtube-csatornájára már felkerült a vagány We’re On The Road Again, amely igazolja, hogy a két veteránnak még ennyi év után is a vérében van a közösen zenélés.

A közelgő Give More Love egyébként a két éve megjelent Postcard From Paradise című Ringo-lemez folytatásaként készült és McCartney mellett az 1975-80 között az Eaglesben zenélő Joe Walsh is közreműködött a hanganyaga összehozásában. Mellette még a Toto tagjait, Dave Stewartot és a Ringo All-Starr Band nevű zenészformációt hallhatják majd Ringo és Paul rajongói az új nagylemezen.

Paul McCartney és Ringo Starr ezt megelőzően utoljára hét évvel ezelőtt, a 2010-es Y Not című albumon dolgozott együtt, amely Ringo szólókarrierjének 16. lemeze volt.

Forrás: Billboard

Ajánlott videó

Olvasói sztorik