Kultúra

Hivatalos: Oscar-díjas színésszel készül a True Detective 3. évada

Folytatódik az antológiasorozat, amelyben az egyik legfrissebb aranyszobor-nyertes fogja játszani a főszerepet.

A hatalmas sikerré vált első évad után még biztos volt, míg az enyhén szólva is megosztó másodikat követően már kérdőjelessé vált, hogy valaha is folytatódik-e még az HBO zsarus antológiasorozata: True Detective (A törvény nevében), amelyet illetően mostanra eldőlt, hogy igen, lesz harmadik évada.

A legfrissebb infókat az HBO amerikai programigazgatója, Casey Bloys szolgáltatta, aki nemcsak a True Detective folytatását jelentette be, de azt is, hogy igaz a néhány hete elterjedt pletyka és

a harmadik szezon főszerepét az a Mahershala Ali fogja játszani, aki februárban Oscar-díjat nyert a Holdfényben nyújtott alakításáért.

AP

Miként Bloys elmondta, jelenleg már kidolgozás alatt áll az új évad története, melyet az antológiasorozat kreátora, Nic Pizzolatto a New York rendőreit és a Deadwoodot is jegyző David Milch közreműködésével ír.

Már öt epizód forgatókönyvét olvastam és úgy gondolom, szenzációsak.

– summázta a programigazgató, aki szerint amint megtalálják a megfelelő rendezőt az epizódok levezénylésére, meg is kezdik majd a forgatási munkálatokat.

Egyelőre még nagyon korai premierdátumról beszélni, mindazonáltal a fentiek fényében legkorábban 2018 második felében kerülhet majd az HBO műsorára a True Detective harmadik évada.

Forrás: Empire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik