Kultúra

Ha eddig nem féltél a bohócoktól, az AZ új trailere után garantáltan fogsz

Megérkezett a Stephen King regényéből készülő horror új előzetese, amely nem bízza a véletlenre a paráztatást.

Ősszel fog a mozikba kerülni Stephen King 1986-ban megjelent Az (It) című regényének új adaptációja, pontosabban annak az első fele, ugyanis a produkció az alapműhöz és az abból 1990-ben készült tévéfilm(ek)hez hűen két részben fogja feldolgozni a bohócos rémtörténetek non plus ultráját.

Már dolgoznak a Stephen King-féle AZ második részén
Ezt a bohócos horrort rendező Andrés Muschietti árulta el egy friss interjúban.

A horrornak áprilisban jött ki az első és ezidáig egyetlen hosszú előzetese, amely már a megjelenését követő 24 órában olyan brutális nézettségi rekordot döntött, hogy azt várhatóan évekig nem javítja meg egyetlen egy trailer sem. Na jó: akad azért egy kivétel, nevezetesen a mai napon felkerült a világhálóra az Az második teljes előzetese, amely pontosan olyan vérfagyasztó, mint amire számítani lehetett.

A jobbára csak “bohócos horrorként” emlegetett produkciót a Mama című alkotást író-rendező Andrés Muschietti dirigálja, míg a történet emblematikus gonoszát: a bohóc Pennywise (vagy ahogy a regény fordításában szerepel: Krajcáros) karakterét az ifjú Bill Skarsgard fogja megformálja meg a filmben.

Majdnem egy Oscar-díjas színésznő kapta az AZ bohócának szerepét
Ezt a Stephen King regényéből készülő horror egyik producere árulta el egy interjúban.

A Skarsgard mellett a Stranger Things Mike Wheelerjeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá az egyébként nem túl ismert Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Javier Botet, Jack Dylan Grazer és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror szeptember 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik