Kultúra

Szexi dög lett a Reszkessetek, betörők Kevinje

Magyarországon, ahol a Reszkessetek, betörők! olyan alapeleme a karácsonynak, mint a fenyőfa, a talpvadászat, vagy a bejgli, aligha kell nagyon magyaráznunk, ki is az a Macaulay Culkin, Kevinként ugyanis személyes jóbarátja, netán képzeletbeli családtagja az ünnepi vacsoraasztalnak. Szegény Culkinnal ugyanakkor elég rondán elbánt az élet, a hirtelen jött hírnévvel megbirkózni képtelen színész sokáig életveszélyes drogfüggő volt, amiből nem nagyon bírt kimászni – legalábbis úgy tűnt eddig. Most ugyanis a BuzzFeed felfedezett egy friss Twitter-posztot, mely egy Culkint ábrázoló fotó kapcsán jegyzi meg:

A fenébe, Macaulay Culkin tényleg jól néz ki.

Jogosan. Culkin ugyanis levetkezte nyúzottságát, felszedett pár kilót a függő évek után, és most egy teljesen egészséges, fitt fiatalember hatását kelti, aki ráadásul jóval fiatalabbnak tűnik harminchat évesnél. És még a haja is jó.

Ma már mind nyugodtabban alszunk, ugye? Vagy a kedves olvasó szerint annyira azért továbbra sem lett jó pasi? Ízlések és pofonok, ugye, mindenesetre az ígéretes, hogy Culkin évek óta először néz ki úgy, mint aki nincs keményen ráfüggve valami szerre – már persze eltekintve attól a három doboz cigitől a kezében, de ne legyünk telhetetlenek.

Akármilyen klasszul is fest Culkin, arra azért ne számítson senki, hogy hamarosan bejelenti, hogy megcsinálja a felnőtt verziós Reszkessetek, betörőket, a színész ugyanis nemrégiben bejelentette nyugdíjba vonulását.

Borítókép: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik