Kultúra

Még kölykök voltak a Linkin Park tagjai az első Chester Benningtonnal közös fotójukon

Mike Shinoda, a Linkin Park egyik alapítója igazi kuriózumot osztott meg az Instagramon. A fotó, mint írja, körülbelül 1997-ban vagy 1998-ban készült, és ez lehet a legelső fotó, amelyen a későbbi Linkin Park tagjai Chester Benningtonnal együtt szerepelnek.

Épp ekkor mondtuk el Chesternek, hogy szeretnénk, ha csatlakozna a zenekarhoz. Azt mondta, szívesen elköltözik Arizonából Los Angelesbe. Egy pizzériába mentünk a UCLA közelében, hogy együtt lógjunk és átbeszéljük, mi a következő lépés. A bandát akkoriban Xerónak hívták és olyan fél tucat dalunk lehetett. Még se lángtetkók, se vörös haj, legtöbbünk még fősulira járt.

Shinoda posztja is része a zenekar megemlékezéseinek, legutóbb a Linkin Park honlapjára került fel egy szívfacsaró búcsúüzenet, illetve külön búcsúoldal is készült Chester emlékére. A rég depresszióval küzdő Benningtont július 20-án találták holtan otthonában, öngyilkos lett.

A Linkin Park énekese nyíltan beszélt démonairól
Ha nem lenne a zene, már rég halott lennék. Ez száz százalék – mondta Chester Bennington tavasszal. Az énekes egész pályafutása alatt példamutató nyíltsággal beszélt depressziójáról és függőségeiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik