Kultúra

Ki se látszik az effektvihar alól az Igazság Ligája új előzetese

Brutális látványorgia lesz a szuperhősmozi, amelyben Batmanék egy rettenetes új ellenfél ellen fognak szövetkezni.

Azóta nem érkezett hír a Warner Bros. szuperhősös univerzumépítésének non plus ultrájaként készülő Az Igazság Ligája (Justice League) háza tájáról, hogy a lánya öngyilkossága miatt májusban a rendezői székből felálló Zack Snyder helyét a Bosszúállók-filmeket is jegyző Joss Whedon vette át. Hogy mi a helyzet a filmmel a forgatás hajrájában, azt továbbra sem tudni, mindenesetre a hétvégi Comic-Conon kijött a szuperprodukció új előzetese, amely egy nagyon elvetemült látványorgiát vetít előre.

A két részre szabdalt Igazság Ligája-mozi sztorija nem lesz túl bonyolult: miként az az új kedvcsinálóból is lejön, az összeálló szuperhősgárda ellenfele az a Földre érkező Steppenwolf lesz, akit Ciarán Hinds formál meg motion capture segítségével. A többször is felbukkanó szörnyeteg és a szárnyas démonokból álló serege ellen fog elkezdeni társakat toborozni Bruce Wayne (Ben Affleck), aki Superman (Henry Cavill) hiányában a már szövetséges Csodanő (Gal Gadot) mellé a röviden már a Batman Superman ellenben felvezetett Arthur Curry, vagyis Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen (Ezra Miller), azaz Flash (Villám), és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat szedi össze erősítésnek.

A főszereplők mellett a J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred), Connie Nielsen (Hippolyta királynő), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Amber Heard (Mera) és Jesse Eisenberg (Lex Luthor) mellékszereplésével készülő blockbustert november 17-én fogják bemutatni a mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik