Kultúra

Szektás rémtörténettel folytatódik az Amerikai Horror Story

Kiderült, mi lesz az antológiasorozat hetedik évadának címe, amelyet egy bizarr videóval lepleztek le.

November közepén ért véget az FX tévés hálózat égisze alatt 2011 óta futó Amerikai Horror Story hatodik évada, amelytől ugyan sokan nem voltak elájulva (köztük mi sem), azonban a némiképp visszaesett nézettség sem tántorította el az FX vezetőit attól, hogy tovább folytassák az antológiasorozatot.

Arra már év elején fény derült, hogy a következő években nemcsak hetedik, de nyolcadik és kilencedik évadot is kap majd a széria, amelynek idén érkező új szezonjának most a lent látható teaser trailer leplezték le a címét, amely American Horror Story: Cult (kb. Amerikai Horror Story: Kultusz) lesz.

A valamiféle bohócos szektáról szóló hetedik évadnak a címe mellett egyelőre csak a szereplőgárdája ismert és az utóbbit a sorozattól megszokott módon jó néhány ismerős név alkotja. Az előző szezonokból visszatérő Sarah Paulson, Evan Peters és Cheyenne Jackson mellett a néhai Carrie Fisher lánya: Billie Lourd, továbbá Billy Eichner, Alison Pill, Colton Haynes és Adina Porter fog játszani a Cultban.

Az American Horror Story: Cultot is a sorozatot kitaláló és kezdettől fogva író Ryan MurphyBrad Falchuk páros készíti. A hetedik szezon valamikor szeptemberben fog startolni az FX amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik