Kultúra

Eldurvul a szuperhősviszály a Marvel-féle Inhumans új trailerében

Hatalmi harcnak indul a konfliktus, amely aztán egészen a háború szélére sodorja az Emberteleneket.

Még tavaly dőlt el, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a Marvel végül nem mozifilmként, hanem tévésorozatként fogja filmre vinni a Bosszúállók, A galaxis őrzői és a Védelmezők után a negyedik szuperhős-alakulatát: a kevésbé ismert Inhumans, vagyis az Embertelenek csapatát.

Innovatív módon a széria első két epizódja az IMAX-mozikban fog debütálni szeptember 1-jén, majd azt követően a sorozat az ABC csatorna műsorára költözik. A rendhagyó mozis premier apropóján most egy új IMAX trailer érkezett, amely a hónap eleji első előzeteshez képest számos ütős pillanatot is felvonultat.

A sorozat cselekménye még mindig kissé zavaros, mindenesetre a történetet az Attilan nevű rejtélyes várost vezető királyi család viszálya fogja beindítani, melynek során Maximus (Iwan Rheon) katonai puccsal átveszi a hatalmat bátyjától, az uralkodó Black Bolt (Anson Mount). Utóbbi eztán az emberek világába menekül majd a halál elől, miközben az Embertelenek famíliája odahaza két táborra szakad.

A Trónok harca után az ABC sorozatában is egy hataloméhes fazont alakító Rheon, továbbá A biztonság záloga és A hamisító című filmekből ismert Mount mellett Serinda Swan (Medúza), Eme Ikwuakor (Gorgon), Ken Leung (Karnak), és Isabelle Cornish (Kristály) fogják játszani a főbb szerepeket a szériában, amely a mozis nyitóepizódot követően szeptember 29-én fog elindulni az ABC csatornáján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik