Kultúra

Haláli lesz, ahogy Samuel L. Jackson kikészíti Ryan Reynoldsot

Ezt bizonyítja a Sokkal több mint testőr új előzetese, amely az év legszórakoztatóbb akcióvígjátékával kecsegtet.

A külön-külön is nagyszerű Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson főszereplésével közeleg a Sokkal több mint testőr (The Hitman’s Bodyguard) című produkció, amely az előzőek után most ismét egy nagyon mókás és mozgalmas kedvcsinálót kapott. A lent látható harmadik trailer ugyan alig hosszabb egy percnél, ám így is leleplez néhány korábban még nem látott pillanatot is az akcióvígjátékból.

A Red Hillt és a The Expendables – A feláldozhatók 3-at is rendező Patrick Hughes filmje arról fog szólni, hogy a Reynolds által megformált vérprofi testőrt megbízzák a Jackson alakította világklasszis bérgyilkos megvédésével. Na persze ez egyáltalán nem lesz egyszerű, ugyanis kiderül, hogy a legutolsó “munkája” következményeként Jacksont a fél világ el akarja majd eltenni láb alól. Ráadásul ennyivel nem érnek véget a nehézségek, amelyek másik felét Jackson figurája jelenti, ugyanis már a páros megismerkedésekor ki fog derülni róla, hogy enyhén szólva is szeszélyes, a stílusa pedig jóformán elviselhetetlen.

A főszerepekben parádézó Jackson és Reynolds oldalán sem akármilyen színészeket láthatunk majd a filmben: Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung és Richard E. Grant fogják játszani a mellékszerepeket.

A Sokkal több mint testőr augusztus 24-én fog megérkezni a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik