Kultúra

A világ legrosszabb filmje is megérdemel egy tisztességes feldolgozást

James Franco Seth Rogennel forgatta le a The Room című klasszikus utánlövését, ami a kultfilm háttértörténetét dolgozza fel. A The Diaster Artist (egyelőre nincs magyar címe, valami olyasmi lesz, hogy ~ A katasztrófaművész) december 1-jén kerül az amerikai mozikba, egy héttel később, december 8-án pedig mindenhol bemutatják. A film most előzetest is kapott, ami Tommy Wiseau művészetének méltó folytatásának tűnik. A kulcsjelenetet láthatjuk.

Az eredeti film 2003-ban készült, Tommy Wiseau játszotta a főszerepet, rendezett, és dolgozott producerként. Egy főműre számított, a greenbox előtt beleadott apait-anyait, de inkább a borzasztó és alulmúlhatatlan színészi játékkal, buta forgatókönyvvel írta be magát a filmtörténelembe.

Az alapsztorit nehéz bő lére ereszteni, adott egy szerelmes férfi és a menyasszonya, aki inkább vőlegénye legjobb barátját csábítja el.

A legjobb barátot az a Greg Sestero játszotta, aki évekkel később megírta James Franco filmjének alapjául szolgáló The Disaster Artist című könyvet. A 2017 végén debütáló filmben Dave Franco fogja alakítani a karakterét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik