Kultúra

Itt az első közeli kép a Han Solo-film Chewbaccájáról

A fotó alapján kicsit furcsa lesz a fiatal Chewie ábrázata a spinoffban.

Jelenleg is zajlik az immár Ron Howard rendezésében készülő Han Solo-mozi forgatása, melynek háza táján továbbra sincs minden rendben, de legalább már a végéhez közelednek a munkálatok.

Új képek és egy videó is kiszivárgott a Han Solo-mozi forgatásáról
A fotókon a főhős mellett a mentorát játszó Woody Harrelson és a fiatal Chewbacca is felbukkan.

A forgatás helyszínéről egy héttel ezelőtt kiszivárgott egy videó és néhány fotó, melyek egyikén már megpillanthattuk a főszereplőket, köztük a fiatal Chewbaccát, akit a nem túl ismert Joonas Suotamo formál meg a produkcióban. Azon a képen még csak távolról láthattuk, míg Ron Howard jóvoltából immár kicsit közelebbről is szemügyre vehetjük a vukit, ugyanis a lent látható fotót maga a direktor tette közzé.

Sajnos ezúttal sem láthatjuk szemből, így profilból inkább csak körvonalazódik a fiatal Chewie ábrázata, amely mintha kissé (rá nem jellemzően) butának tűnne. Ez még a kisebb baja, merthogy “arcra” valahogy nem igazán hasonlít az eredeti Chewbaccára, leszámítva persze azt, hogy szőrös.

A Han Solo-mozi sztoriját A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyvét is társíró Lawrence Kasdan és a fia, Jon Kasdan dolgozta ki. A film főszereplőit Alden Ehrenreich (Han), Woody Harrelson (Han mentora) és Donald Glover (Lando ) mellett az egyaránt ismeretlen szerepben feltűnő Emilia Clarke és Thandie Newton játsszák. A produkció 2018. május 25-én fog mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik