Kultúra

Visszatér a Kapcsoljuk Westerost!, a 24.hu és az HBO közös Trónok harca kibeszélő műsora

Az HBO sorozata, a Trónok harca legújabb, hetedik évada során a 24.hu újságírói hétfő esténként szakértő vendégek és a rajongók közreműködésével, élő kibeszélő show-ban foglalják össze az aktuális epizód történéseit. A Kapcsoljuk Westerost! heti adásait ezúttal is interaktív Facebook live közvetítésekben követhetik nyomon az internetezők, így a kommentelők is aktív szereplői lehetnek a műsornak. Ráadásul csütörtök este rendhagyó nulladik adással, 360 fokban nézhető felzárkóztató videóval érkezünk.

Magyar idő szerint július 17-én folytatódik az HBO legnépszerűbb sorozata, a Trónok harca. A hetedik évad várhatóan még több  meglepetést tartogat a legelvakultabb rajongóknak is, hiszen a sorozat cselekménye – ahogy az előző évadban is – megelőzi a könyvét, így a kizárólagos forrás a csatorna lesz.

Az HBO Magyarország ezért idén újra az egész szezont felölelő, exkluzív háttérműsorral is készül a Trónok harca nézőinek, amelyhez ismét a 24.hu-t választotta partneréül.Az innovatív tartalmi együttműködés keretében a 24.hu újságírói, Muchichka László és Zsótér Indi Dániel minden hétfőn „kibeszélő” aftershow-ban foglalják össze a legfrissebb epizód eseményeit és tippelik meg, mi fog történni a sorozat karaktereivel.

Annak érdekében, hogy a hét héten át, hétfő esténként futó háttérműsornak a nézők is aktív részesei lehessenek, a 24.hu interaktív platformon, Facebook live videókban közvetíti a műsort. A sorozat rajongói így minden adás alatt élőben kommentelhetik a friss Trónok harca epizóddal kapcsolatos gondolataikat, és a műsorvezetők azonnal meg is vitatják a legérdekesebb felvetéseket. Tavaly például így nézett ki a szezonzárónk:

A 24.hu kibeszélő háttérműsorát rajongók készítik rajongóknak, ezért minden adás egy-egy olyan szakértő vendég közreműködésével készül, aki maga is figyelemmel követi a sorozatot.

Kapcsoljuk Westerost! heti kibeszélő show, a Trónok harca hetedik évadának hazai premierje után pár perccel, július 17-én este 21 órakor indul a 24.hu Facebook csatornáján és augusztus 28-ig tart.

Július 13-án, csütörtökön 20 órakor viszont bevezető nulladik adással is készülünk, amelyet egy speciális 360 fokos kamerával rögzítünk, ehhez idomuló díszlettel, amelyben végigvesszük az eddigi évadok történéseit, hogyan jutottunk el a hetedik szezonig és beszélgetünk arról, hogy milyen fanteóriák kavarognak az internet bugyraiban.

A Trónok harca új évadának részei az amerikai premierrel egy időben (hétfő hajnali 3 órakor) már megtekinthetők az HBO GO-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik