Kultúra

Szinkronnal is lehengerlő az Űrvihar új előzetese

Egészen elképesztő pusztítást ígér az év katasztrófafilmje, amelyben Gerard Butler igyekszik majd megmenteni a Földet.

Az egyebek mellett a kultikus A tökéletes katonát, a Csillagkaput és A függetlenség napja-filmeket is író-produceráló Dean Devlin tollából és társrendezésében készül 2017 apokaliptikus mozija, a Geostorm, amely hazánkban majd a röhejes Űrvihar címen fog futni. A magyar keresztség ugyan megmosolyogtató, de az immár szinkronosan is nézhető új előzetes alapján a produkció komoly vizuális orgia lesz.

A Hollywoodban megunhatatlan apokalipszis témáját kb. kétszázadjára újrarágó alkotás első benyomásra ugyanolyannak ígérkezik, mint amilyen mondjuk a 2015-ös Törésvonal (San Andreas) volt, csakhogy ebben keresve sem találjuk majd Dwayne Johnsont, helyette be kell majd érnünk az utóbbi években a B-akciófilmek egyik bajnokává avanzsált Gerard Butlerrel. Nyilván ebben a produkcióban is ő lesz az, akinek valamilyen képtelen megoldással megkísérli majd megmenteni a világot, melyhez (eléggé meglepő módon) olyan nagyágyúk fognak asszisztálni, mint Ed Harris, Andy Garcia és a csinos Abbie Cornish.

A rendezésben nem túl jártas Devlint segítő Danny Cannon társrendezésében és Devlin évtizedes kollégája és cimborája, a katasztrófafilmkirály Roland Emmerich produceri bábáskodásával készülő Űrvihar egy nappal az amerikai bemutató előtt: október 29-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik