Kultúra

Itt vannak az első képek a Mission: Impossible 6 csapatáról

Tom Cruise és a többi visszatérő mellett az új szereplők is felbukkannak a fotókon.

Április óta Új-Zélandon zajlott a Christopher McQuarrie rendezésében készülő Mission: Impossible 6 forgatása, melynek a napokban véget ért az első fázisa, ezért a stáb rövidesen Londonba költözik.

Az új-zélandi munkálatok befejezése apropóján a franchise-t futtató Paramount Pictures stúdió most közzétett néhány fotót, amelyeken a visszatérő főszereplők és a rendező mellett az új karaktereket megformáló színészek is előkerülnek. Utóbbiak közül is a legérdekesebb az a Supermanként befutott Henry Cavill, aki nagyon menő ’80-as éveket idéző bajusszal fog nyomulni az akcióthrillerben.

Galéria
Paramount Pictures

A képeken is látható színészek közül a széria első emberét alakító Tom Cruise (Ethan Hunt), Simon Pegg (Benji Dunn), Rebecca Ferguson (Isla Faust), Ving Rhames (Luther Stickell), Alec Baldwin (Alan Hunley) és Michelle Monaghan (Julia Meade) és Sean Harris (Solomon Lane) lesznek a visszatérők, míg az új arcokat a már említett Cavill, illetve Angela Bassett és Vanessa Kirby fogják játszani.

A szereplőgárdát leszámítva jelenleg még mindig nem tudni semmit a cím nélküli Mission: Impossible 6-ról, legfeljebb a premierdátumát, amely szerint 2018. július 27-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik