Kultúra

Epikus trailer eleveníti fel a teljes Majmok bolygója trilógiát

Nemcsak lehengerlő, de egészen rendkívüli is a trilógiazáró apropóján készült előzetes.

Kevesebb, mint egy hét és megérkezik a mozikba a Majmok bolygója-franchise modern kori trilógiájának utolsó része: A majmok bolygója: Háború, amelyhez most kijött az eddigi legkülönlegesebb előzetes.

A világhálóra felkerült (és igazából nem hivatalos) kedvcsináló a trilógiazáró mellett a 2011-es A majmok bolygója: Lázadás és a 2014-es A majmok bolygója: Forradalom képsoraiból válogatva mutatja be, milyen elképesztő is lett a majmok hatalomátvételét a mában elmesélő filmsorozat. Íme a lehengerlő trailer:

A harmadik részben a zseniális Andy Serkis által életre keltett Cézár vezette majmok kénytelenné válnak totális háborúba bocsátkozni az emberekkel, akiktől viszont az első ütközeteket követően súlyos veszteségeket szenvednek, ráadásul vezérük egy időre még fogságba is esik. Miután szemtől szemben nem tudják legyőzni a jobban felszerelt embereket és az őket irányító titokzatos, de kegyetlen ezredest (Woody Harrelson), kiszabadulását követően Cézár tervet eszel ki új nemezisének kiiktatására, hogy még azelőtt pontot tegyen a véres küzdelem végére, hogy az emberek felülkerekednének a majmokon.

Az említettek mellett Judy Greer, Steve Zahn, Ty Olsson és Max Lloyd-Jones játsszák a fontosabb mellékszereplőket A majmok bolygója: Háborúban. Az előző részt, vagyis a Forradalmat is jegyző Matt Reeves rendezte film egy nappal az amerikai premier előtt: július 13-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik