Kultúra

Itt van 5 szédületes részlet a Valerian és az ezer bolygó városából

A vadiúj filmklipek közel 5 percet lepleznek le Luc Besson látványos sci-fijéből.

Már csak két hét és mozikba kerül Luc Besson új szuperprodukciója: a Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets), amely az azonos című képregény adaptációja lesz.

Luc Besson új sci-fije még a Star Warsnak is fel fogja adni a leckét
Új posztert és előzetest kapott a Valerian és az ezer bolygó városa, amely az év egyik legszédületesebb sci-fije lesz.

A filmnek májusban jelent meg a szenzációs végső előzetese, és azóta nem is érkezett hozzá komolyabb kedvcsináló, mígnem aztán most egyszerre 5 filmklip is kijött, amelyek együttesen közel 5 percet lepleznek le a produkcióból. Ráadásul a jelenetekben meglehetősen sok az eddig még nem látott pillanat.

Valerian és az ezer bolygó városafilmklip 1:

Valerian és az ezer bolygó városafilmklip 2:

Valerian és az ezer bolygó városafilmklip 3:

Valerian és az ezer bolygó városafilmklip 4:

Valerian és az ezer bolygó városafilmklip 5:

A Pierre Christin és Jean-Claude Mézières képregényén alapuló sci-fi sztorija szerint Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, aki a klasszikus értékrendje és Valerian kusza nőügyei miatt folyamatosan visszautasítja a srácot. A páros következő küldetése az intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Csakhogy az Alphán nem mindenkinek békés a szándéka és Valerianék rövidesen rájönnek, hogy a háttérben dolgozó erők hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre.

A már említettek mellett a sci-fiben Clive Owen, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Rihanna, Sam Spruell és egy feltehetően CGI-karaktert megszólaltató John Goodman fogja játszani a fontosabb mellékszereplőket.

A roppant ígéretes Valerian és az ezer bolygó városa július 21-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik