Kultúra

Látványos családi perpatvar lesz az új Marvel-sorozat

Kijött az Inhumans első előzetese, amely a különleges képességű szereplők elharapódzó viszályából ad ízelítőt.

November óta hivatalos, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a Marvel végül nem mozifilmként, hanem tévésorozatként fogja filmre vinni a Bosszúállók, A galaxis őrzői és a Védelmezők után a negyedik szuperhős-alakulatát: a kevésbé ismert Inhumans, vagyis az Embertelenek csapatát.

A szériáról eddig annyit tudtunk, hogy innovatív módon az első két epizódja az IMAX-mozikban fog debütálni szeptember 1-jén, majd azt követően a sorozat ABC csatorna műsorára költözik. Na de most megérkezett az első előzetes, amely felfedi, hogy a sorozatban kb. olyasforma viszálykodásnak lehetünk majd szemtanúi, mint a Trónok harcában, csak kevesebb vérrel és több különleges képességű alakkal.

A sorozat főhősei az Embertelenek világában a királyi családot alkotó Gorgon (Eme Ikwuakor), Karnak (Ken Leung), Black Bolt (Anson Mount), Medúza (Serinda Swan), Crystal (Isabelle Cornish) és Maximus (Iwan Rheon) lesznek, akik közül már többen fel is tűnnek a kedvcsinálóban.

Az Inhumans természetesen már nem az első tévés csapata lesz a Marvelnek, hiszen a Netflix égisze alatt közeleg a The Defenders, vagyis a Védelmezők sorozata, amelyben a már külön-külön megismert Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Vasököl, illetve a Megtorló fognak bandává alakulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik