Kultúra

Mindenki megnyugodhat, lesz Démonok között 3

A Warren házaspár még egy film erejéig vissza fog térni, hogy szembeszálljon a gonosz szellemekkel.

A utóbbi időben érezhetően magasabb fokozatba kapcsolta a horrorfilmes univerzumépítését a New Line Cinema stúdió, amely alig két héttel azután, hogy beharangozta a Démonok között 2-ben feltűnt görbe ember spinoffját, immár azt is bejelentette, hogy

trilógiává bővítik a franchise gerincét adó Démonok között-filmeket.

Saját horrort kap a Démonok között 2 görbe embere
A produkció már a sokadik spinoff lesz a Démonok között-filmek köré épülő franchise-ban.

A meglepőnek egyáltalán nem nevezhető hírt a Variety szállította, amely úgy értesült, hogy egyelőre a forgatókönyvírója és a két producere van meg a Démonok között 3-nak: a szkriptet a tavalyi második részt is társíró David Leslie Johnson fogja kidolgozni, míg a film felett immár hagyományosan az a James WanPeter Safran páros fog bábáskodni, akiknek az előző két felvonást és az Annabelle-t is köszönhetjük.

A fentiek mellett igazából a horrorszéria két főszereplőjét: Ed és Lorrain Warrent megformáló Patrick WilsonVera Farmiga duó visszatérésére is mérget vehetünk, akárcsak arra, hogy a producerálás mellett a harmadik film rendezését is be fogja vállalni James Wan, aki az előző kettőt is levezényelte.

Hogy a hivatalosan The Conjuring 3 címet viselő Démonok között 3-ban mégis melyik vérfagyasztó kalandját fogják prezentálni a valóságban is létező Warrenéknek, azt természetesen most még nem tudni. Mindenesetre a magyar mozikban egy évvel ezelőtt debütált Démonok között 2-ben (videókritika itt) azt a londoni esetet ismerhettük meg, amelyben egy tizenegy éves kislány testét szállta meg egy démon.

A Démonok között 3 már a franchise hatodik filmje lesz az előző két rész 2013-as és a 2016-os első és második rész, a 2014-es Annabelle és az idén érkező Annabelle 2, továbbá a jövő nyáron mozikba kerülő The Nun (Az apáca), no meg a már említett görbeembermozi: a The Crooked Man után. Ezeknek eddig ugyan csak a fele készült el, de már azok is nagyon megtérültek a New Line Cinemának, ugyanis világszerte 897 millió dollárt termeltek, miközben a három együtt kevesebb, mint 70 millióból készült.

Nem bízza a véletlenre a paráztatást az Annabelle 2 új trailere
Közeleg a démoni bábu második mozija, amelynek már az új előzetesében is akad pár vérfagyasztó momentum.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik